Vilka mått/specifikationer har kaffemaskinen San Carlo och hur sköter man den?
San Carlo är en proffsig espressomaskin för det mindre kontoret med två kvarnar för hela kaffebönor respektive espressobönor, vilket innebär att smaken optimeras för såväl kaffe, espresso och drycker med mjölk.
Följande drycker kan man få med San Carlo:
Färskbryggt nymalet kaffe, espresso, caffè latte, latte machiato och varm mjölk. Det finns även ett hetvattenuttag.
Mer om hur man hanterar kaffemaskinen:
Hantering
Driftsättning (uppstart)
Här är de olika delarna på kaffemaskinen (inklusive strömbrytaren)
Här hittar man ID-numret (bakom luckan till manöverenheten)
Påfyllning/tömning av kaffebönor
Påfyllning/tömning av mjölk
Tillaga vanliga drycker
Ta hett vatten (exempelvis för te)
Tömning av sumplådan och droppskålen/spillbrickan
Rengöring
Automatisk sköljning av kaffemaskinen
Avkalkning
Metod för rengöring av uttagbara delar (5-stegsmetoden)
Rengöring av kaffeutloppet
Systemrengöring
Några av de fel/felmeddelanden man kan få på San Carlo (några har en relativt enkel lösning):
Droppskålen saknas / Drip tray missing
Fyll på höger/vänster bönbehållare
Kontrollera bönbehållaren
Sumpbehållaren saknas / Dump box missing
Töm sumplådan (meddelandet kanske visas trots att sumplådan är tömd)
Töm droppskålen
Bryggrengöringstablett
Läckage
Hur man hanterar större läckage, för att minimera vattenskador
Borttagen kommentar