Vilka mått/specifikationer har kaffemaskinen WMF 1100S och hur sköter man den?

WMF 1100S är en modernt designad och attraktiv kaffemaskin som maler hela bönor och brygger med hjälp av färskbryggsteknik under tryck, vilket ger en härlig crema i koppen.

Kaffemaskinen är liten och smidig samt erbjuder en attraktiv meny och tekniska finesser såsom pekskärm med swipe-funktion samt appstyrning med personliga recept. 1100S har även en intern vattentank på 4,5 liter vilket möjliggör placeringar där vatten inte finns framdraget

                                

               WMF 1100S med färskmjölk (mjölkylen står bredvid)

För de som väljer färskmjölksmodellen tillkommer mjölkkylen som skall stå brevid.Välj WMF 1100S med eller utan färskmjölk

  • Modellen, utan färskmjölk, fylls med en sorts hela kaffebönor samt mjölkpulver.
  • Modellen med färskmjölk fylls med 2 olika sorters kaffebönor (bryggkaffe samt espresso) samt har mjölksystemet "Basic Milk" på 3,5 liter som levererar högkvalitativa mjölkbaserade kaffedrycker. 

Följande dryckesval finns på båda modellerna: espresso, dubbel espresso, bryggkaffe, caffe latte, cappuccino, tevatten samt en skvätt mjölk för den som vill ha det i sin kaffe.Man har caffe lungo som extra val på modellen med färskmjölk och macchiato på kaffemaskinen med pulver.

Hur man hanterar kaffemaskinen

Här sitter strömbrytaren
Hur man tömmer sumplådan

Tillbehör

Rengöringstabletter
Mjölkrengöringsmedel (för färskmjölksversionen)
Avkalkningsmedel

Läckage 

Hur man hanterar större läckage, för att minimera vattenskador

Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.