Sockerkristaller i chokladpulvret?
Hej, har på jobbet haft Selecta länge. I vår sista leverans med Caprimo Organic Choco-pulver är det väldigt mycket sockerkristaller, det har det inte varit förut. Varför är det så, är det mer socker i nu än förut?
Följ inlägget
0
följare
Välkommen till forumet!
Jag har inte hört talas om att det skulle något speciellt som hänt. Caprimo Organic Choco är tillverkad av Barry Callebaut och de använder rörsocker. Har inte hittat att de ändrat något.
https://www.barry-callebaut.com/en-SE
Har du möjlighet att ta en bild och lägga upp här? Vad står det för bäst före datum på påsen?
Mvh
Öjvind
Tackar. Det jag spontant kan tänka mig att det hände något vid blandningen, så att sockret ser ut som det gör. Smakar den annorlunda från tidigare?
Mvh
Öjvind
Hör av er om det inte skulle gå att dricka så vi kan reklamera pulvret. Ifall det "bara" är att det är otillräckligt blandat så kanske smaken är densamma i muggen.
Mvh
Öjvind