Till senaste kommentaren

Sockerkristaller i chokladpulvret?

Hej, har på jobbet haft Selecta länge. I vår sista leverans med Caprimo Organic Choco-pulver är det väldigt mycket sockerkristaller, det har det inte varit förut. Varför är det så, är det mer socker i nu än förut?

Kommentarer

  • Hej Anneli

    Välkommen till forumet!

    Jag har inte hört talas om att det skulle något speciellt som hänt. Caprimo Organic Choco är tillverkad av Barry Callebaut och de använder rörsocker. Har inte hittat att de ändrat något.
    https://www.barry-callebaut.com/en-SE

    Har du möjlighet att ta en bild och lägga upp här? Vad står det för bäst före datum på påsen?

    Mvh

    Öjvind
    Öjvind Client Experience
  • Bäst före datum är 11-2020.
  • Hej Anneli

    Tackar. Det jag spontant kan tänka mig att det hände något vid blandningen, så att sockret ser ut som det gör. Smakar den annorlunda från tidigare?

    Mvh

    Öjvind

    Öjvind Client Experience
  • Hej, jag har inte hört något klagomål. Är dock folk som jobbar lite extra ibland som dricker ren choklad.
  • Hej Anneli

    Hör av er om det inte skulle gå att dricka så vi kan reklamera pulvret. Ifall det "bara" är att det är otillräckligt blandat så kanske smaken är densamma i muggen.

    Mvh

    Öjvind
    Öjvind Client Experience

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.