Vilket av era serviceavtal passar oss bäst?

Vi på Selecta kan erbjuda både kaffemaskiner, vattenkylare och varuautomater. Lösningar för kaffe, mat och dryck på arbetsplatsen som skapar ett gott arbetsliv.

Utöver detta finns olika nivåer av service som bland annat styr hur ofta vi besöker er .

Totalservice är vår högsta servicenivå och är ett bekymmersfritt sätt att alltid ha tillgång till kaffe, mat och dryck på jobbet. Selecta sköter allt! Vi besöker er kontinuerligt för att fylla på kaffe eller andra varor och för att ta hand om era kaffemaskiner och varuautomater.

Comfort Plus är vår servicenivå för dig som vill ha en bekväm lösning, där du gör en del av servicen själv. Ni fyller själva på och rengör maskinen 1 ggr/vecka efter framtagen rutin och genomgång med oss. Vi kommer ut till er på regelbundna servicebesök där vi genomför en omfattande hygienservice på er lösning och levererar beställda varor utan kostnad.

Comfort Bas är vår enklaste servicenivå som är anpassad för mindre företag som vill och kan ta en aktiv del i servicen. Ni fyller själva på, håller rent och sköter utrustningen enligt våra instruktioner. Vi besöker flera gånger per år för att genomföra ordentliga hygienservice också men ni löser det mesta själv.

För mer detaljer kring vad som ingår i varje servicenivå kan ni läsa mer i PDF-filerna nedan.
Selecta Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.