Vattenmaskiner

Här kan man hitta bilder och tekniska specifikationer (PDF-filer) på våra vanligaste vattenmaskiner som står på arbetsplatser runt om i Sverige. Bilderna har inte samma skala, men kan användas för att identifiera vilken modell ni har. Längst ned finns även länkar till lösningar på problem med några av vattenmaskinerna.

Vi har både fristående vattenkylare och integrerade kranar för placering på diskbänk eller bredvid kaffemaskinen.


AquabluDryckerna tappas upp från Aquablu där kolsyrat, stilla eller okyld dryck kan väljas. Du kan även justera styrkan på den valda smaken. Smaksättningen förvaras utan kylning i sk. BiB, Bag in Box, i skåpet under maskinen.

4 unika smaker
  • Färsk citron - För immunförsvaret, speciellt framtagen för att ge en uppfriskande boost.
  • Mango Guave - För att varva ner, särskilt utformad för att ge dig en avkopplande stund.
  • Hallon & Granatäpple - För balans, särskilt utformad för att stärka din inre balans.
  • Röda frukter - För fokus, särskilt utformad för att öka din koncentration.

Smakerna är glutenfria och med endast 0,3/0,4g kolhydrat per 100 ml. Dessutom innehåller de smaksatta dryckerna olika vitaminer såsom vitamin C, vitamin D, vitamin B5, B6, B7, B12 och/eller vitamin E samt zink, magnesium och koffein beroende på vilken dryck du väljer.


E4E4 ger dig lyxen att dagligen få ditt renade vatten direkt ur din egna snygga vattenenhet. Den nya eleganta och moderna designen och E4:s oslagbara vattenkvalitet gör det vardagliga i att dricka vatten till en njutbar upplevelse. E4 ansluts direkt till vattenledningen och är med sin genomtänkta design perfekt för där man helt enkelt vill ha en snygg bänk - eller golvstående vattenlösning. Genom ett knapptryck får du det du föredrar av; rumstempererat , kylt eller kolsyrat vatten. Detta är en uppradering av Iseo+. Modellen finns att få i svart färg.T1


T1 är ersättaren till Trevi med bättre kylkapacitet, miljövänligare gas och med mycket mindre krav på ventilation. T1 ger dig lyxen att dagligen få ditt renade vatten direkt ur din egna snygga bänkvattenkran. Den eleganta och moderna designen och T1 oslagbara vattenkvalitet gör det vardagliga i att dricka vatten till en njutbar upplevelse. T1 ansluts direkt till vattenledningen och är med sin genomtänkta design perfekt för platser där det är ont om utrymme eller där man helt enkelt vill ha en snygg bänkmonterad vattenlösning. T1 går att få i stål eller i matt svart med en rund nedfälld spillbricka eller en rektangulär ovanpåliggande spillbricka. Ovanpåliggande spillbricka finns endast i stålC2
C2 är ersättaren till Stilo med bättre kylkapacitet, miljövänligare gas och med mycket mindre krav på ventilation. C2 ger dig lyxen att dagligen få renat vatten direkt ur din egna snygga bänkvattenkran. Den eleganta designen och den oslagbara vattenkvalitet gör det vardagliga i att dricka vatten till en njutbar upplevelse.

C2 ansluts direkt till vattenledningen och är med sin genomtänkta design perfekt för platser där det är ont om utrymme eller där man helt enkelt vill ha en snygg bänkmonterad vattenlösning. C2 finns med både nedfälld och ovanpåliggande spillbricka om du inte vill borra hål i bänkskivan.


Iseo+


Iseo+ ger dig lyxen att dagligen få ditt renade vatten direkt ur din egna snygga vattenenhet. Den nya eleganta och moderna designen och Iseo:s oslagbara vattenkvalitet gör det vardagliga i att dricka vatten till en njutbar upplevelse.

Iseo+ ansluts direkt till vattenledningen och är med sin genomtänkta design perfekt för där man helt enkelt vill ha en snygg bänk- eller golvstående vattenlösning. 

Iseo utrustad med ett underskåp.


Trevi


Seattle (en äldre modell)

Seattle med ett underskåp.


Maggiore

(äldre modell)


Lösningar på några problem:

Varför låter vår Iseo vattenmaskin (piper/tjuter)?
Varför blinkar/låter vår Maggiore vattenmaskin (piper/tjuter)?

Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.