Vilka Cafémöbler har Selecta?

Ytor som inbjuder till att äta och dricka är de mest naturliga platserna för att skapa förutsättningar för kommunikation och idéutbyte. Selecta har flera lösningar för detta och det bästa är att få kontakt med en säljare för att hitta något som passar er.Lavazza

Förflytta dig till norra Italien och den genuina känslan av kaffehistoria och ursprung. Unna dig en äkta italiensk espresso eller cappuccino i din alldeles egna cafémobel från Lavazza. Med en elegant design och exklusiva inslag som valnöt eerbjuder möbeln änvändaren den utlimata kaffeupplevelsen, en liten känsla av vardagslyx helt enkelt.

Mått B1200 - H2320 - D 769


      
Pelican Rouge/Selecta

Med inspiration från rötterna i 1800-talets belgiska kaffekultur har vi tagit fram en cafémöbel som respresenterar vårt eget kafferosteri Pelican Rouge. Möbeln har en rustik känsla i desing och materialval som i kombination med högkvalitativa kaffesorter andas genuint hantverk och decennier av kunskap genom rostning.

Mått: 1200 x 800 x 1300mm 110 kgSelecta

Selectas egen möbelserie har vi utvecklat för att skapa stor flexibilitet och valmöjligheter för våra kunder. Här finns otaliga kombinationer av storlekar och motiv och tillsammans med en stilren nordisk känsla i design skapas förutsättningar för unika kundanpassade lösningar. Höj känsla ytterligare genom att addera en kyl för kalla drycker eller komplettera med varuautomater för att tillgodose era behov av återhämtning och påfyllnad av energi.

Välj mått, med eller utan kylskåp, öppet eller med front samt anpassa backdropen.Mått:

  • B590 - H2134 - D665
  • B1124 - H2134 - D665
  • B1658 - H2134 - D665, eller hur långt som helt

Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.