Vad gör vi när felmeddelandet "Driptray Full" kommer upp (Ferrara/Lioni)?


Ferrara

Det betyder att spillbrickan (Driptray) har fyllts med vätska och behöver tömmas. Man kan enkelt ta bort den utan att öppna kaffemaskinen (ingen nyckel behövs).Spillbrickan skall dras utåt (fungerar både med öppen och stängd dörr). Man behöver lyfta upp undersidan av spillbrickan lite för att den skall lossna innan man drar ut den. Därefter tömmer man den på vätska och rengör brickan ordentligt.  Det är viktigt att de två metallblecken är rena och torra. Annars kan maskinen fortsätta att varna.Kontakterna mot spillbrickan behöver också vara rena och torra.För att sätta tillbaka spillbrickan skall man kontrollera att den kommer på rätt plats. Det skall vara lätt att skjuta in den.

Lioni

Spillbrickan skall dras utåt (fungerar både med öppen och stängd dörr). Man behöver lyfta upp undersidan av spillbrickan lite för att den skall lossna innan man drar ut den. Därefter tömmer man den på vätska och rengör brickan ordentligt.  

Det är viktigt att de två metallblecken är rena och torra (på både insida och utsidan). Annars kan maskinen fortsätta att varna.Kontakterna mot spillbrickan behöver också vara rena och torra.

Hjälper inte ovanstående bör ni felanmäla maskinen med ert ID-nummer, en kontaktperson (med telefonnummer) via e-post till felanmalan@selecta.com eller ring på 0770-85 85 85 knappval 2.
Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.