Den 8 mars får vår webshop en helt ny klänning!


Vi firar den internationella kvinnodagen, den 8 mars på kvällen, med att lansera vår helt nya och uppgraderade webshop! Den har fått ett rejält lyft. Både vad gäller design, navigation och funktionalitet.
Vi hoppas att du ska tycka om den lika mycket som vi gör! För att kunna handla behöver du aktivera ditt konto i vår nya webshop. Du som är befintlig kund kommer därför inom kort att få en aktiveringslänk från oss. Klicka på den och följ instruktionerna.
Om du har några som helst frågor eller funderingar vänligen kontakta oss på bestallning@selecta.com eller på telefon 0770-858585.

Så här gör du för att kunna använda vår nya webshop:  

Steg 1) Här hittar du vår webshop, samma adress som tidigare, https://shop.selecta.se/

Steg 2) För att logga in, behöver du aktivera ditt konto via aktiveringslänken du inom kort kommer få från oss. Klicka på länken och följ instruktionerna. Välj sedan ett nytt lösenord. Du kan använda samma som förut, men du behöver skriva in det igen.

Steg 3) Väl inloggad, vänligen välj de produkter du önskar beställa. Välj önskat leveranssätt, så kommer fakturan till er via mejl. Produktutbudet är anpassat efter just ert kontrakt med Selecta.

Steg 4) Om ni önskar se hela Selectas sortiment, kan ni se det i utloggat läge men utan prisuppgifter.  

Om ni önskar lägga till en ny användare, vänligen kontakta oss på bestallning@selecta.com eller via på telefon 0770-858585, så hjälper vi till med det!  Mvh
Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.