Hur gör vi kannbryggning på vår Amalfi kaffemaskin, behöver man en nyckel?

Ifall man inte behöver betala för dryckerna är kannbryggningsfunktionen olåst och därmed behöver man inte nyckel.För att göra kannbryggning börjar man med att fälla upp koppstället.Ställ därefter dit kaffekannan.För kannbryggning trycker man på knappen under kaffekannan bredvid nyckellåset. Man kan avbryta proceduren genom att trycka på C-knappen.I vårt exempel fick vi upp 5 koppar som standard (varierar), man väljer sedan antal koppar genom att trycka på kannbryggningsknappen. När visningen kommit upp till det högsta möjliga antalet startar räkneverket om, vilket i på denna maskin innebar 2 koppar.Här har vi valt vanligt kaffe, men det går även med övriga drycker.

 
Det går till exempel att välja tevatten om man så önskar.Här är kannbryggningen klar och avslutas när man tar kannan (kaffemaskinen går tillbaka till ursprungsläget). Vill man avbryta i ett tidigare skede, eller om den inte går tillbaka automatiskt, trycker man på C bredvid kannbryggningsknappen.

Ifall det är en kaffemaskin där man behöver betala sätter man nyckeln i multibryggningslåset och vrider den medurs för att aktivera kannbryggningen.

Selecta Kundservice (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.